Billeder er altid et issue når det kommer til hjemmesider. Hvor skal man finde dem? hvad koster det? Er det lovligt at bruge de billeder man har fundet på google?

Vores content partner Bricksite har lavet en rigtig, RIGTIG god guide til billeder!

For det første: Skal du lave en hjemmeside, er økonomien stram og vil du hurtigt igang? Så tag lige et kig på Bricksite – du er igang på få minutter.
Anyways – Bricksite har lavet en ret god guide hvor du får noget basal viden om billeder.

Det lovmæssige

I guiden finder du en masse information om hvad man skal og hvad man ikke skal når det kommer til billeder på hjemmesiden. Vel at bemærke de billeder som du ikke 100% selv ejer. F.eks. dem du finder i en billedsøgning på google.

De flotte og de dyre

I Bricksite’s guide finder du også links til at par af de store betalingstjenester. Her kan du læse om fordele og ulemper ved de forskellige services.

photo-1469053913977-1d2f009670d9

De flotte og de gratis

Der findes faktisk sider som både tilbyder gratis og virkelig flotte billeder. Den side vil Bricksite også selv anbefale og du kan læse mere deres guide. Vi har også selv lavet et lille indlæg smat et showroom her på siden. Det finder du lige her.

Mange gratis, tvivlsom kvalitet – men der helt sikkert et der passer!

Der findes også gratis-sites med store udvalg. I guiden går Bricksite et par stykker igennem.
Bl.a. forklares hvordan billedsiderne svinger en del i kvalitet.

photo-1467189386127-c4e5e31ee213

Bliv klædt godt på!

Billeder er bare vigtigt! Vi er ikke ‘skabt’ til at læse en masse på en skærm. Derfor er det vigtigt at vi fodrer vores content med letspiseligt indhold. Læs guiden og bliv klædt godt på. Din hjemmeside bliver aldrig den samme igen. Læs hele Bricksite’s guide lige her.

photo-1473603477862-9d352d4615e1