Ikoner er en oldgammel tradition og de er perfekte til at spice din hjemmeside op. Både på et visuelt plan, men i den grad også på et funktionelt plan.

Det er ikke så svært at finde ikoner mere

At finde de helt rigtige ikoner var før i tiden en langvarig og besværlig process, i hvert fald hvis man ikke selv har det store tegnetalent. Dermed kunne det blive en dyr affære hvis man skulle ha’ en professionel tegner på. Idag er det heldigvis meget nemmere. Både hos colorbox, istockphoto og den meget specialisrede iconfinder finder du ikoner af høj kvalitet.

Brug navigationsikoner

Ikoner er rigtig fine ift. at gøre det lettere for de besøgende at klikke på de rigtige ting. Navigationsikoner kan bruges i hovedmenuen eller andre vigtige stedet. Pas på ikke at overgøre det. Brug kun ikonerne på de vigtigste steder.

Vi anbefaler Iconfinder

Når vi talere udbydere så anbefaler vi Iconfinder.com! De er klart den største og mest specialiserede udgiver af ikoner. De er gode filtre hvori man kan filtere sin søgning ret præcist. De har gode priser og faktisk også en helt del kvalitetsikoner som ligger som gratis ikoner.

Vi håber du har fået ny inspiration til din hjemmeside.